Představujeme nový design našeho ERP Systému

1 října, 2024
nový design

S velkou radostí Vám představujeme nejnovější přepracování designu našeho ERP systému, které je výsledkem našeho neustálého úsilí o zlepšení uživatelského zážitku a zvýšení produktivity. Tento zásadní update představuje několik významných změn, jejichž cílem je zjednodušit a zpříjemnit práci s naším systémem.

 

Co vám přináší náš nový design?

 
1. Moderní uživatelské rozhraní

Naše nové uživatelské rozhraní bylo modernizováno, aby splňovalo nejnovější trendy v oblasti designu a ergonomie. S jasnými barvami, elegantní typografií a intuitivní hierarchií informací jsme vytvořili prostředí, které je nejen vizuálně přitažlivé, ale také snadno použitelné.

nový design ERP

 
2. Přehledný a intuitivní dashboard

Nový dashboard nabízí přehledné a rychle přístupné informace, které potřebujete pro Vaše každodenní operace. S dynamickými widgety, které si můžete přizpůsobit podle Vašich specifických potřeb, máte všechny důležité ukazatele na dosah ruky.

nový design ERP

 
3. Jednodušší navigace

Na základě Vaší zpětné vazby jsme zjednodušili strukturu systému a zlepšili navigaci. Nové, přehledné menu Vám umožní rychle najít potřebné funkce a informace bez zbytečného zdržování.

nový design ERP

 
4. Responzivní design

Ať už pracujete na počítači, tabletu nebo mobilním telefonu, náš nový design se automaticky přizpůsobí velikosti Vaší obrazovky. To znamená, že můžete pohodlně a efektivně pracovat s naším ERP systémem kdekoliv a kdykoliv.

 

Motivace pro redesign

Provedení tohoto redesignu bylo vedeno naším závazkem neustále zlepšovat a inovovat. Naslouchali jsme Vaší zpětné vazbě a analyzovali jsme potřeby naší široké uživatelské základny. Výsledkem je ERP systém, který není jen nástrojem, ale také partnerem, který Vás podporuje a motivuje v každodenní práci.

 

Uvítací slovo od našeho týmu

Děkujeme, že jste s námi na této vzrušující cestě. Nový design našeho ERP systému je jen začátkem. Pokračujeme v práci na dalších vylepšeních a nových funkcionalitách, které Vám budou přinášet ještě větší užitek. Jsme nadšení z příležitosti, kterou nám poskytujete, abychom mohli nadále zlepšovat a rozvíjet náš produkt ve spolupráci s Vámi.

Neváhejte a prozkoumejte nový vzhled a funkce našeho ERP systému. Věříme, že budete stejně nadšeni jako my!

 

Děkujeme za Vaši důvěru a podporu!

Chcete dostávat novinky ze světa firemních systémů, technických zajímavostí a dat? Napište nám svůj e-mail a my Vám budeme posílat newsletter.

Přidejte se na webinář!

Jak ušetřit na Vašem IT, automatizovat a zároveň zefektivnit všechny procesy ve společnosti.