Firemní email

Získejte efektivní správu a organizaci vaší elektronické pošty na vlastním serveru. Přijímejte a odesílejte e-maily přímo z našeho systému, přiřazujte je k projektům nebo klientům, a snadno je vyhledávejte v rámci celé firmy. 

Získejte dokonalou synchronizaci a komunikujte s Vašimi kolegy a partnery s lehkostí a efektivitou.

Ověřeno našimi 200+ uživateli

Jaké problémy pomáháme našim klientům řešit?

Funkce systému

E-mailová schránka přímo u Vás

S AutoERP řešením pro hostování emailů můžete mít plnou kontrolu nad Vašimi daty a zároveň si užít bezpečnou a spolehlivou komunikaci. Už se nemusíte starat o složité protokoly POP3 nebo IMAP, které způsobují neustálé problémy. Vaše data budou v bezpečí a ve Vašich vlastních rukou.

S naším řešením se můžete plně soustředit na Vaši práci a komunikaci a nemusíte se zabývat technickými problémy.

Funkce systému

Role a přístupy

Umožněte svým zaměstnancům snadný a efektivní přístup k jejich firemní poště. S naším řešením pro firemní emailové schránky má každý pracovník přístup k vlastnímu e-mailu, který je přizpůsoben jeho pracovní roli a odpovědnostem

Správa přístupů je zprostředkována pomocí administrativního rozhraní, kde můžete nastavit a spravovat přístupy pro jednotlivé zaměstnance. 

Funkce systému

Emailový builder

Užijte si jednoduchost a kreativitu s naším novým emailovým builderem. S jednoduchým drag & drop systémem můžete vytvářet graficky působivé e-maily. Každý Váš e-mail bude mít profesionální vzhled, který osloví vaše příjemce.

Nechte své zprávy vyniknout a posílejte profesionální e-maily, které budou oslovovat Vaše zákazníky. S naším emailovým builderem získáte neomezenou kreativitu a účinnost při komunikaci s Vaším publikem.

Vyzkoušejte náš ERP systém
i pro vaše podnikání.

Sami se po uplynutí zkušební lhůty rozhodnete, zda přechod na jeho plnou verzi stojí za to.

Případové studie
AutoERP

Chcete dostávat novinky ze světa firemních systémů, technických zajímavostí a dat? Napište nám svůj e-mail a my Vám budeme posílat newsletter.

Přidejte se na webinář!

Jak ušetřit na Vašem IT, automatizovat a zároveň zefektivnit všechny procesy ve společnosti.