Integrovaný chat

S integrovaným chatem v našem ERP systému získáte efektivní komunikační nástroj přímo ve Vašem podniku. S možností okamžitého chatování s kolegy, manažery a zákazníky budete mít všechny důležité konverzace na jednom místě. 

Zapomeňte na ztracené e-maily a zdlouhavou komunikaci – s integrovaným chatem budete mít všechno pod kontrolou a dosáhnete vynikajícího zákaznického servisu.

Ověřeno našimi 200+ uživateli

Jaké problémy pomáháme našim klientům řešit?

Funkce systému

Rychlost komunikace

Zapomeňte na zdlouhavé e-maily a nekonečné telefonní hovory bez záznamu. S chatovací funkcí budete mít všechny konverzace pohromadě, snadno dohledatelné a zpřístupnitelné pro každého zúčastněného. Urychlíte tok informací, zlepšíte spolupráci a dosáhnete vyšší produktivity.

Buďte vždy na stejné vlně a přineste Vašemu podniku rychlou a transparentní komunikaci s chatem v našem ERP systému.

Funkce systému

Bezpečnost informací

S naším integrovaným chatem, můžete mít naprostou jistotu, že Vaše komunikace je zabezpečená a nepronikne do rukou třetích stran. S možností hostování na Vašem vlastním serveru si udržujete plnou kontrolu nad svými daty a informacemi. Vaše důvěrné konverzace zůstávají důvěrné a chráněné.

Můžete soustředit na svou práci a nemusíte řešit bezpečnost Vašich důležitých informací.

Funkce systému

Integrované v ERP

Chat je plně napojený na ERP, oba systémy spolu komunikují a vzájemně si posílají instrukce, můžete tak na dva kliky přímo v chatu vytvořit nový úkol v ERP, nebo například při vytvoření zakázky automaticky vytvořit v chatu místnost s kompetentními lidmi. 

Vaše práce bude efektivnější a všechny potřebné informace budou rychle dostupné, abyste mohli dosáhnout maximální produktivity a úspěchu ve vašich projektech.

Funkce systému

Neobyčejný chat

Mattermost umí standard, který od chatu očekáváte – konverzace 1 na 1, skupinové chaty, upload médií, označování a nastavitelné notifikace.

Má mnohé další funkce, které Vám pomohou mít v komunikaci pořádek. Hledejte v médiích i textu, zavolejte si, označujte důležité zprávy, vkládejte formátovaný text.

Mattermost má také aplikaci pro nejčastěji používané operační systémy. Můžete mít tedy komunikaci stle po ruce. 

Vyzkoušejte náš ERP systém
i pro vaše podnikání.

Sami se po uplynutí zkušební lhůty rozhodnete, zda přechod na jeho plnou verzi stojí za to.

Využijte ERP program naplno s dalšími moduly

Tyto moduly můžete využít s jakýmkoli nabízeným systémem nebo samostatně. Všechny moduly rádi doprogramujeme na míru Vašim potřebám.

Případové studie
našich zákazníků

Chcete dostávat novinky ze světa firemních systémů, technických zajímavostí a dat? Napište nám svůj e-mail a my Vám budeme posílat newsletter.

Přidejte se na webinář!

Jak ušetřit na Vašem IT, automatizovat a zároveň zefektivnit všechny procesy ve společnosti.